Dijital baskılı akustik kumaş kaplı panel istediğiniz görüntüleri panele yansıtmamızı sağlayan ürünlerdir. Standart akustik kumaş kaplı panellerden farkı istediğiniz görüntüyü tablo gibi panelde kullanmanızdır.

Dijital Baskılı Akustik Kumaş Kaplı Panel Özellikleri

    • Kalınlık : 20mm ile 60mm arası kalınlıklarda üretilebilir.
    • Ebat : Minimum 50x50cm ile Maksimum 120cm x 180cm aralığında yapılabilir. 
    • İç Malzeme : 95 Kg/m³ yoğunluğunda camyünü levha ve akustik sünger
    • Akustik Performans : NRC değeri 0.95 -1.00aralığındadır
    • Kenar Detayı : Düz ve güçlendirilmiş.
    • Opsiyon : Kenar kısımlarında ahşap veya alüminyum ile çerçeve yapılabilir.
    • Uygulama : Yapıştırma (Sıvı Solid Yapıştırıcı veya sprey yapıştırıcı ile uygulanabilir. ), Z-Klips veya

*Değerler kalınlığa göre farklılık gösterebilir.

dijital baskılı akustik kumaş kaplı panel

Aksa Acoustic Sanat Panelleri ile stil ekleyin ve sesi aynı anda absorbe edin. Duvara veya tavana asmak için gerçekten özel dekoratif sanat panelleri yapmak adına 1 milyondan fazla resim içeren bir kitaplıktan seçim yapın veya DPI (inç başına nokta sayısı) gereksinimlerimizi karşılayan kendi fotoğrafınızı yükleyin.

Boya süblimasyon tekniklerinden daha iyi sonuçları kanıtlayan son teknoloji ürünü bir baskı işlemi kullanıyoruz ve bununla sizlere, özel sanat paneli tasarımcımızı kullanarak görüntünün düzeni üzerinde her zamankinden daha fazla kontrole sahip olmasını sağlıyoruz.

Her zaman olduğu gibi, dijital baskılı akustik kumaş kaplı panellerimizi yapmak için kullandığımız akustik kumaş vekaliteli işçilik hakkında faydalı bilgiler vermeyi amaçlıyoruz.

baskılı akustik paneller

Akustik Ses Yalıtım Panelleri

Ses yutuculuğunun yanı sıra kumaş kaplı paneller dekoratif bir görünüm ile son katmanda kullanılabilen, beton veya alçı levha yüzeylerinde kolayca uygulanabilen ürünlerdir. Ofis bölümlerinde, büyük ölçekli ve çalışan sayısının yüksek olduğu açık ofislerde, evinizde, toplantı salonunda, sinema odasında, stüdyo ses kayıt odalarında, bateri odası, radyo odası, aynı anda birden fazla çalışanın olduğu ortamlarda duvar ve tavan yüzeylerinde akustik paneller tercih edilebilir.